Inici » Notícies » Esports

Benissa acull aquest diumenge 9 de juny el Dia del Mini Bàsquet Aleví 2019

7 de juny de 2019 No hi ha comentaris
Cartell del Dia del Minibàsquet

Cartell del Dia del Minibàsquet

El pròxim diumenge, 9 de juny, a Benissa celebrem un altre esdeveniment esportiu. En aquesta ocasió, el Dia del Mini Bàsquet Aleví 2019 que acollirà diversos municipis de la Comunitat Valenciana al Palau Sant Pere en horari de matí i vesprada.

La celebració té la finalitat de posar el punt final a una nova temporada del Programa de Tecnificació en alevins. Per aquest motiu, participaran xiquets i xiquetes nascuts i nascudes l’any 2008. Entre ells, Benissa comptarà amb 8 equips femenins que competiran pel matí a partir de les 9.30h i 11 equips masculins que competiran a partir de les 16.00h.

A més a més, el Club de Bàsquet Benissa, que ha col·laborat activament junt amb l’Ajuntament de Benissa i la FBCV (Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana) en l’organització d’aquest esdeveniment a Benissa, oferirà servei de barra on es podrà esmorzar, dinar o berenar.

Tan sols queda desitjar molta sort a tots i totes les participants del Dia del Mini Bàsquet Aleví alhora que esperen que gaudisquen jugant a aquest esport. També animen a totes les persones apassionades del bàsquet a acostar-se al Palau Sant Pere i gaudir d’una amena vesprada esportiva.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/