Inici » Notícies » Esports

Aquest dissabte i diumenge se celebrarà el VIII Trofeu Club Nàutic Les Bassetes

17 d'abril de 2008 No hi ha comentaris

El cap de setmana que ve, dies 19 i 20 d’abril, tindrà lloc al Club Nàutic Les Bassetes el VIII “Trofeu Club Nàutic Les Bassetes”, el qual té caràcter de Prova Autonòmica de Catamarà, prova classificatòria per a l’equip autonòmic.

La prova compta amb una gran afluència de participants, nombre que arriba fins els 15 catamarans i més de 30 participants. Les diferents classes de catamarà inscrites van des de la classe Hobie 16, Classe A, Formula 18 , Dart 18 fins la classe Hobie GETAWAY.

Hi haurà participants de totes les edats i llocs del País valencià, com Cullera i Alacant, ciutat aquesta última que compta amb la secretària de la classe catamarà de la Federació de Vela del País Valencià. També hi hauran esportistes procedents de l’Escola de Vela de Benicàssim (Castelló), del Real Club Nàutic de València, del Real Club de Regates d’Alacant, de CN Santa Pola, així com d’altres pobles.

A l’acte assistirà el senyor Juan Bautista Roselló, il·lustríssim batle de l’Ajuntament de Benissa així com altres autoritats.

La regata constarà de 6 proves en total, 3 per al dissabte i 3 per al diumenge. A la clausura de la regata se servirà un desdejuni-esmorzar a tots els participants i autoritats i es farà el lliurament dels trofeus.

Hi haurà Trofeus per als 3 primers classificats de cada classe, com són la Classe A, Hobie 16 i Intersèries.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/