Inici » Notícies » Economia

Gayá presideix l’Associació del Comerç de Benissa

21 d'abril de 2010 No hi ha comentaris
Ximo Gayá, nou president de l'ACEB

Ximo Gayá, nou president de l'ACEB

Ximo Gayá Crespo és el jove empresari que des de fa uns dies presideix l’Associació de Comerciants i Empresaris de Benissa (ACEB). Als seus 36 anys regenta una vinoteca, Abadia del Vi, i ara són els associats de l’ACEB els que han dipositat la confiança en ell perquè dirigisca el destí del comerç de Benissa.

Gayá, que es va mostrar molt content després de l’elecció, va agrair a cadascun dels  comerciants el seu suport. També va tindre paraules per reconèixer la gestió del seu antecessor en la presididència, Josep Lluis Armengol, i va dir que “aquest càrrec és una responsabilitat molt gran, però estaré al peu del canó”.

El recentment nomenat president va animar tots els associats perquè li facen arribar les propostes o queixes que tinguen. L’objectiu és poder-les estudiar en assemblea i així arribar a bon terme. Segons les seues paraules, va recordar també que els socis disposen d’una eina a l’abast de tots on deixar les seues propostes, com és la pàgina web www.asocben.com on trobaran tota la informació necessària del comerç local.

Ximo Gayá, coneixedor que no caminarà per un camí de roses durant la seua presidència va fer una crida a la unitat, perquè considera que “la unió fa la força” i de la mà, tots els seus companys podran lluitar contra l’actual crisi econòmica.

El nou president va assegurar que “ara més que mai, hem d’estar units, no només els associats sinó també el poble amb els comerços”. I és que segons Gayá “un poble sense comerços no és tal ja que aquests el fan ric i atractiu, és una cadena”, va matisar.

Cal recordar que ACEB és un col·lectiu de comerciants que l’any 1985 van decidir unir-se per ser més forts davant l’administració i com a tal representar, assessorar, defensar i fomentar els interessos econòmics, socials i professionals dels seus socis.

L’any 2004, es van actualitzar els estatuts i van continuar amb els objectius marcats ampliant l’atenció als empresaris de la població, ja que des de la Junta General es va decidir incloure als comerciants, empresaris industrials, autònoms i professionals liberals.

En el 2009, es va decidir crear nou grups diferenciats per gremis per així conèixer millor les inquietuds de cada sector comercial del municipi i abordar amb major precisió els problemes que sorgisquen.

Font de la notícia: Las Provincias

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/