Inici » Notícies » Economia

El PSPV proposa mesures per a frenar l’atur

3 d'abril de 2009 No hi ha comentaris

Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda al diari LAS PROVINCIAS el 2 d’abril de 2009:

El PSPV de Benissa pretén plantar cara a l’increment de l’atur en el poble amb mesures innovadores i propostes a nivell comarcal.

Segons el portaveu dels socialistes, Vicent Cabrera, les xifres de l’atur al poble de febrer sumen 731 desocupats. Una dada que Cabrera va qualificar de lamentable, i més tenint en compte que el gruix d’aquestes persones, 311 aturats, tenen entre 25 i 39 anys, joves, amb hipoteca i poques possibilitats d’haver estalviat per a plantar cara a aquesta situació a la qual s’han vist abocats.

El futur, va apuntar Cabrera no és molt esperançador, per això des del PSPV proposen estudiar la possibilitat de donar subsidis salarials, fins i tot va agregar Cabrera, subsidis a la contractació, o portar a terme directament contractacions auxiliars. També proposen fomentar i donar suport als treballadors qualificats, reconvertint els aturats cap a noves capacitacions amb més eixides laborals i iniciar programes d’orientació laboral.

El regidor va dir que es reunirà amb empresaris i comerciants de Benissa per a emular el que s’ha fet a altres pobles, amb la posada en marxa de plans Renove, per a incentivar el consum. A més de coordinar-se a nivell comarcal i aconseguir ajudes i subvencions per a infraestructures que beneficien tots els pobles i creen llocs de treball entre els aturats de la comarca.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/