Inici » Notícies » Cultura

Tot preparat per a celebrar demà el festival Creampop a Calp

14 d'agost de 2014 No hi ha comentaris
La platja de la Fossa

La platja de la Fossa

Tot està preparat. Demà, 15 d’agost, la platja de la Fossa serà a la nit l’escenari del minifestival Creampop que en aquesta edició se celebra a Calp i que inclou altres novetats com la projecció de curts entre les actuacions musicals.

El festival, d’entrada gratuïta, obrirà les portes a les 22.45h i començarà amb la projecció del curtmetratge Bikini, el curt que va donar a conèixer l’Ajuntament de Benidorm a la fira de turisme Fitur a Madrid el passat gener per a reivindicar la peça del destape espanyol i que va posar de moda aquesta ciutat espanyola per mig món. També està previst projectar Última sesión de Natxo Fuentes. Els horaris dels curts estan subjectes a possibles canvis per qüestions tècniques.

Cap a les 23.30 la música en directe s’estrenarà amb Arcana Has Soul, els saguntins que vénen d’actuar al Festival Internacional de Benicàssim i ja s’estan preparant per a llançar el seu tercer àlbum.

Doctor Divago actuarà cap a les 0.30, els valencians celebren 25 anys amb la seua música i presentaran Imperio, el seu últim treball. A les 1.30 arribarà el grup murcià Neuman, amb tres candidatures als Premis de la Música Independent (cançó, vídeo i artista de l’any). Es nota que es troben en un moment fantàstic després de publicar If. El torn dels WEAR dj serà a les 2.30h, coneguts des de fa temps pels fidels a Creampop trien els èxits del pop i electro perquè la gent s’arranque a ballar.

Els organitzadors del festival de música han valorat els canvis i la introducció dels curts com millores al festival que esperen que interessen més al públic al qual han descrit de perfil “tranquil, respectuós i molt obert a iniciatives culturals”. El batle de Calp, César Sánchez, ha mostrat la voluntat de consolidar aquesta iniciativa al municipi ja que “és voluntat del consistori apostar per iniciatives turístiques i culturals que proporcionen turisme tot l’any i que allarguen la temporada i redunden en la festa”. L’Associació de Moros i Cristians i les Capitanies Mora i Cristiana col·laboren en l’organització.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/