Inici » Notícies » Cultura

Representació teatral de l’Escola municipal de Teatre i l’Escola de Teatre Juvenil

12 de juny de 2013 No hi ha comentaris
Cartell de les obres de l'Escola Municipal de Teatre de Benissa

Cartell de les obres de l’Escola Municipal de Teatre de Benissa

Aquest cap de setmana es podrà comprovar el treball que han realitzat durant tot el curs els alumnes de l’Escola municipal de Teatre i de l’Escola de Teatre Juvenil. Aquest dissabte 15 de juny es representaran les obres “Caputxeta Negra” i “Parelles de Fet”, a les 20.30 en primera sessió i a les 22.30 en segona sessió, a la sala d’actes del Centre Cultural. Les entrades es podran adquirir per un mòdic preu de 5 euros.

El regidor de Joventut, Jorge Ivars i la regidora de Cultura, Pepa Martí han fet balanç de les activitats realitzades per aquests alumnes. En la E.M.T han participat 13 persones que han assajat tots els dimarts a la sala d’actes del Centre Cultural de 19.30h a 21.30h des del mes d’octubre. A l’Escola Juvenil han participat 7 alumnes d’edats compreses entre els 10 i 16 anys, els quals han assajat al Casal Jove tots els dimarts de 18.30h a 19.30h.

També cal destacar que han col·laborat en l’activitat de biblioteca infantil “Un fum de contes”, fent-se càrrec de la representació de 6 contes populars i en l’animació de la festa del Carnestoltes.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/