Inici » Notícies » Cultura

Quatre pintors ben joves exposen les seues obres al Casal

19 de novembre de 2003 No hi ha comentaris

La Regidoria de Joventut ha organitzat una Mostra Jove on hi intervenen quatre pintors i pintores locals que no superen els 18 anys. Els quadres estaran al Casal dels Joves fins el 15 de desembre i els autors d’esta mostra són: Anabel Oller Giner, Inma Rodríguez de Gúzman Ivars, Miquel Ferrer i Mireia Ripoll Bertomeu. La inauguració oficial d’esta exposició es va fer dissabte passat i va comptar amb la presència dels artistes, de l’alcalde, Juan Bautista Roselló, i del regidor de Joventut, Miquel Cabrera. El primer edil va assenyalar la intenció d’oferir els instal·lacions del Casal Jove per a donar a conéixer l’obra d’estos joves pintors i els va animar “a seguir treballant per a oferir peces d’autèntica qualitat”.

Per la seua banda, el regidor de Joventut ha destacat la varietat de les obres seleccionades, l’estil i les tècniques emprades pels joves creadors. “Açò no és més que el punt d’eixida, però la nostra intenció és fomentar la participació de tots els joves que fan art, és a dir, volem donar continuïtat a esta iniciativa de cara a l’any que ve”, segons va dir Miquel Cabrera. L’exposició es pot visitar tots els matins, de dilluns a divendres, de 11 a 13 hores i les vesprades i dissabte de 18 a 20 hores.

Les activitats de la Regidoria de Joventut continuen demà mateix amb un viatge a Oriola a fi de visitar l’exposició “La llum de les imatges”. A més a més, a hores d’ara està preparant la programació nadalenca del Pastís de Moniato, amb tota mena de propostes a fi d’omplir el temps d’oci i d’esbarjo dels més menuts de la casa.

Font de la notícia: Canfali

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/