Inici » Notícies » Cultura

Programació de les activitats per al 9 d’octubre

28 de setembre de 2005 No hi ha comentaris

La Regidora de cultura, Maria Llopis, acompanyada de Xavier Soler, coordinador del Casal Jaume I, ha presentat la programació d’activitats amb motiu de la celebració del 9 d’octubre.

Una partida de pilota valenciana al trinquet de Benissa serà la primera activitat programada per al diumenge dia 2 a les 11.45 hores. En aquesta partida es disputarà la final del Trofeu Vicent “La Claua”. Aquest mateix dia a les 12 hores, es representarà el teatre infantil “El racó de la memòria: Romanços i cançons” a càrrec de Rodamons Teatre, en el saló d’actes del Centre Cultural. El dilluns dia 3 a les 11 hores tindrà lloc la presentació del còmic “La Llegenda de Ben i Issa” per als alumnes dels col·legis “Pare Melchor” i “Manuel Bru”, en el saló d’actes del Centre Cultural. Els dibuixos són de Jaume Carañana i el text de Bernat Capó. El dimecres dia 5 tindrà lloc un concert a càrrec de “Versaires d’Afrodita” en el qual es combinarà la poesia amb la dansa. Serà a les 20.30 hores en la Seu Universitària.

Aquesta celebració tindrà el seu colofó el divendres dia 7 amb diverses activitats al llarg de tot el dia. A partir de les 15 hores es desenvoluparà el Correllengua a les escoles del municipi i a partir de les 19 hores es realitzarà una cercavila amb dolçaina i tabal pel centre històric. Per a finalitzar, a les 20.30 hores, a la Seu Universitària, es presentaran els llibres premiats en narrativa curta i poesia 2005 i l’obra d’assaig de l’any 2003 dels Premis 25 d’Abril, i el Llibre Commemoratiu dels 25 anys d’aquests premis. Tancarà aquesta setmana d’activitats la lectura d’un manifest i l’actuació d’un grup de música valenciana en el saló d’actes del centre cultural a partir de les 22.15 hores.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/