Inici » Notícies » Cultura

Presentació del llibre “Brigadistes: Les Brigades Internacionals a Benissa i Dénia. 1937-1938” dins del Cicle de Setmanes d’Homenatge

4 de novembre de 2021 No hi ha comentaris
Cartell de la presentació del llibre sobre els brigadistes internacionals

Cartell de la presentació del llibre sobre els brigadistes internacionals

Les Setmanes d’Homenatge tornen un any més a Benissa. Per a aquest divendres 5 de novembre (19.30h, Saló d’Actes del Centre Cultural) està prevista la presentació del llibre “Brigadistes: Les Brigades Internacionals a Benissa i Dénia. 1937-1938”, publicat per Publicacions de la Universitat de València. El llibre, que obri el cicle de presentacions literàries de “Lllibres a la tardor”, serà presentat pel seu autor, l’investigador benisser Robert Llopis i Sendra i és un recull d’anys d’una completa investigació sobre la presència de les brigades internacionals a Benissa i Dénia durant la Guerra Civil Espanyola.

Cartell del Concert d'Homenatge al Cementeri

Cartell del Concert d’Homenatge al Cementeri

Per altra banda, el diumenge 7 de novembre a les 12.00h es farà al Cementeri municipal el Concert d’Homenatge als Internacionals morts a Benissa, a càrrec de la Colla de Xirimiters Pere Bigot de Benissa. Hi haurà uns parlaments en rècord dels brigadistes i l’ofena floral.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/