Inici » Notícies » Cultura

Presentació del Calendari dels Brillants 2023

7 de desembre de 2022 No hi ha comentaris
Portada del Calendari dels Brillants 2023

Portada del Calendari dels Brillants 2023

El proper divendres dia 9 de desembre, a les 19.30 hores, i en el saló d’actes del Centre Parroquial tindrà lloc la presentació del Calendari dels Brillants 2023. Aquesta publicació nascuda a Benissa fa ara trenta-sis anys propietat i direcció del benisser Joan Josep Cardona Ivars, cronista oficial emèrit de la vila aplega farcida de firmes rellevants acompanyades de belles il·lustracions degudes als artistes benissers Alba López Soler i José Juan Vidal Porres. Segueix amb l’aportació de la firma en la portada i vinyetes de Ramon Pérez Carrió.

En la present edició s’inclou un ample dossier dedicat a la pau, idea nascuda de l’actual circumstància de la guerra que té lloc a Ucraïna. Diversos especialistes com professionals del dret, periodistes, filòsofs, historiadors , metges i etnògrafs aporten una visió global sobre la preservació de la pau. Destaca en eixe dossier la firma de Ricard Pérez Casado que tracta de la seva estada en 1996 a Mostar delegat per la Unió Europea com a administrador d’aquella ciutat destrossada en la guerra dels Balcans.

La resta de seccions de l’almanac responen a l’acostumada miscel·lània amb una especial dedicació a la despoblació rural i a temes relacionats amb l’ecologia i l’agricultura de proximitat.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/