Inici » Notícies » Cultura

Més de 1000 persones ja han visitat l’exposició d’escultura de Quico Torres

24 d'octubre de 2008 No hi ha comentaris

L’exposició d’escultura “Quico Torres: 25 anys d’art” organitzada per la Regidoria de Cultura, està tenint un bon ritme de visites, des del dia de la seua inauguració el passat 3 d’octubre, segons ha informat el regidor responsable de l’àrea de cultura, Xavi Tro.

Aquesta exposició, que és una retrospectiva de la vida artística de l’escultor benisser que enguany compleix 25 anys d’ofici i art fet al nostre poble, també es recordarà pel fantàstic catàleg que ha editat la Regidoria de Cultura per a aquesta especial ocasió i que es pot trobar a la venda en algunes llibreries de Benissa al preu de només 6 euros.

Una exposició que, recordem, compta amb més de 50 obres, que transcorren des dels inicis de creació de l’artista, amb materials com la fusta i la pedra, fins la seua nova etapa, més arquitectònica i urbana, a força de ferro i formigó. Algunes d’aquestes obres han estat cedides per particulars i col·leccionistes, amb la intenció que les puguen contemplar els veïns de Benissa i tots els visitants que s’acosten a conèixer l’obra de l’artista benisser. L’exposició romandrà oberta fins el divendres que ve, dia 21 de novembre, i es pot visitar al Centre d’Art “Taller d’Ivars” de dilluns a divendres, de 17.30 a 19.30 i els dissabtes d’11.00 a 13.00, així com telefonant al Centre de Cultura (965731313) per a visites concertades de grups.

Cal recordar que més de 500 persones van assistir a la inauguració de l’exposició, on l’artista va estar acompanyat en tot moment pel batle Juan Bautista Rosselló, el regidor de Cultura, Xavi Tro, així com de les persones que han col·laborat en la confecció del catàleg.

Tro s’ha manifestat molt content pel nombre de visitants que està tenint l’exposició -al voltant de 1.000 persones ja l’han visitada-, però de cap manera sorprés ja que, com tots sabem, Quico triomfa allí on exposa. Les escoles del poble també han mostrat interés per visitar aquesta exposició: fa dues setmanes va ser el CP Pare Melchor el que va acudir al Taller d’Ivars i aquesta mateixa setmana ho han fet els alumnes del CP Manuel Bru.

El regidor nacionalista ha expressat que feia 17 anys que Quico Torres no exposava al seu poble, i que la pròxima exposició no pot esperar tant de temps, ja que els benissers hem d’aprofitar més el fet que tenim un dels millors artistes plàstics que hi ha actualment al panorama artístic contemporani de la nostra comarca.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/