Inici » Notícies » Cultura

L’Escola Municipal de Teatre va celebrar el divendres passat el fi de curs

7 d'abril de 2014 No hi ha comentaris

 

Els alumnes de l'Escola Municipal de Teatre de Benissa durant l'actuació de fi de curs

Els alumnes de l’Escola Municipal de Teatre

Divendres passat va tindre lloc la Mostra de Teatre dels alumnes de l’Escola Municipal de Teatre de Benissa, els quals van representar dues obres, una interpretada pel grup juvenil i l’altra pel grup d’adults, per a celebrar la fi de curs d’aquesta activitat. Dues obres inèdites, que van fer gaudir a un nombrós públic que va omplir la sala del Centre Cultural.

Es van fer dues funcions de cadascuna de les obres, una a les 20.00h i l’altra a les 22.30h. Els joves van interpretar l’obra “Un cap de setmana” i el grup d’adults “Menú del dia”. L’Escola Municipal de Teatre va començar la seua marxa fa 6 anys, i en aquests moments formen part d’ella 18 persones en el grup d’adults i 10 persones en el juvenil, que assisteixen a classe totes les setmanes des d’octubre fins al mes d’abril.

La regidora de Cultura, Pepa Martí, vol felicitar a tots els components del grup de teatre , pel magnífic treball que estan realitzant i vol animar a joves i adults a entrar a formar part d’aquest projecte. El regidor de Joventut, Jorge Ivars, també s’ha mostrat satisfet pels assoliments que estan aconseguint tots els alumnes i vol subratllar que l’activitat està oberta per a qualsevol persona que s’animi a fer teatre.

Font de la notícia:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/