Inici » Notícies » Cultura

L’Ajuntament commemora el Dia Internacional de la Llengua Materna

14 de febrer de 2008 No hi ha comentaris

La Regidoria de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Benissa ha organitzat diversos actes commemoratius del Dia Internacional de la Llengua Materna.

El dia 21 de febrer a les 20.00 en la Seu Universitària es presentarà el “Voluntariat pel Valencià”, un projecte de participació lingüística que té com a objectiu posar en contacte voluntaris que vulguen destinar una hora cada setmana a conversar amb persones que vulguen llançar-se a parlar Valencià. El 22 de febrer a partir de les 20.30, també en la Seu, es desenvoluparà una taula rodona sobre “l’Estat actual de la música en Valencià”, amb la presència de cantautors valencians.

Per altra banda, amb motiu d’aquesta celebració, el diumenge 24 de febrer començarà un cicle de passejos familiars anomenats “Descobreix el nostre terme” que es realitzaran l’últim diumenge de cada mes. En aquesta primera ocasió, es visitarà l’Ermita i el Llavador de Santa Anna, el Llavador del Pou d’Avall, el Molí d’Aigua i el Pont del Quisi. L’eixida serà a les 9.00 des de la plaça Rei Jaume I i serà guiada per l’arquitecte benisser Toni Banyuls.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/