Inici » Notícies » Cultura

La commemoració dels Premis 25 d’Abril continua amb la conferència sobre la modalitat de poesia

19 d'octubre de 2010 No hi ha comentaris
Conferència sobre la modalitat de poesia en la commemoració dels 30 anys de Premis 25 d'Abril

Els ponents

El divendres passat, 15 d’octubre, va tindre lloc la segona de les activitats organitzades per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Benissa en commemoració del trigèsim aniversari dels Premis “25 d’Abril” – Vila de Benissa. L’activitat va consistir en una conferència dedicada a la modalitat de Poesia, i va estar a càrrec del professor Francesc Reus (Xàbia), qui ha sigut membre del jurat dels premis, i el benisser Àngel Crespo, guanyador del premi de Poesia l’any 1985 i membre del jurat en altres edicions.

Divendres que ve, 22 d’octubre, es celebrarà l’última de les conferències, dedicada en aquesta ocasió a la modalitat de Narrativa Curta, i en la qual participaran Carles Mulet (Gata de Gorgos), premiat l’any 1997 i membre del jurat en aquesta modalitat, i Bernat Capó, President d’Honor dels Premis els anys 1992 i 2005, membre del jurat en nombroses edicions, i un dels ànima mater dels premis.

Amb aquesta activitat, es tanca un cicle de conferències que, “tot i tractar-se d’una programació senzilla, no li resta importància a aquest 30 aniversari dels nostres Premis “25 d’Abril” – Vila de Benissa, i cal tindre en compte la qualitat de les aportacions dels participants, tots ells, persones destacades en l’àmbit cultural comarcal i amb una gran trajectòria professional”, segons ha manifestat Xavi Tro, Regidor de Cultura. Aprofita, de la mateixa manera per convidar els benisses i les benisseres per assistir a aquesta última activitat, a les 20.30 hores, a la Seu Universitària.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/