Inici » Notícies » Cultura

III Encontre d’Art a la Mar al passeig ecològic de Benissa

18 de setembre de 2014 No hi ha comentaris
Cartell del III Encontre d'Art a la Mar de Benissa

Cartell del III Encontre d’Art a la Mar

La Regidoria de Cultura amb la col·laboració de l’Associació Art Performance posa en marxa el III Encontre d’Art a la Mar, el dia 28 de setembre, a la platja de la Fustera, en un original escenari artístic del municipi. Tots els participants que vulguen portar l’art a la costa de Benissa podran fer-ho en aquesta trobada de pintura a l’aire lliure.

La jornada començarà a les 9.00h amb una recepció dels artistes a l’Aula de la Mar i finalitzarà a les 14.00h amb el lliurament de diplomes als participants.

La Regidoria de Cultura col·locarà panells (tauler marí d’1,20 x 61 cm) sobre els quals es realitzaran les obres. Aquests panells estaran situats al passeig ecològic.

Una vegada finalitzen les seues obres, aquestes quedaran exposades al passeig ecològic fins al 2 de novembre. Els pintors que vulguen recuperar els seus treballs quan acabe l’exposició podran recollir-los del 6 al 14 de novembre a l’Aula de la Mar.

La tècnica i el tema de les pintures són lliures, encara que els participants hauran de tindre en compte que les obres estaran exposadesa l’exterior.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/