Inici » Notícies » Cultura

Finalitzen els cursos de Valencià i de l’Escola de Teatre

7 de juny de 2010 No hi ha comentaris

Els cursos gratuïts de Valencià, organitzats per la Regidoria de Normalització lingüística, amb la col·laboració de la Regidoria d’Educació, han finalitzat, així com també l’Escola Municipal de Teatre, organitzada per la Regidoria de Cultura.

L’acte de lliurament de diplomes als assistents es realitzarà aquest dimarts, 8 de juny, a la Seu Universitària de Benissa.

Enguany es compleixen 3 anys des que es van iniciar aquests cursos amb l’objectiu de donar l’oportunitat a determinats sectors de la població a integrar-se entre els benissers, i a d’altres, a aprendre com es llig i s’escriu aquesta llengua.

Aquests cursos començaren a l’octubre amb un total de 125 alumnes, dels quals n’han acabat 75. Els cursos anaren adreçats a la població estrangera resident a Benissa, immigrants castellanoparlants i a mares o pares amb xiquets escolaritzats que els demanaren.

Pel que fa a l’Escola Municipal de Teatre, aquest ha sigut el segon curs des que es va posar en marxa a l’octubre de 2008, i en la qual han participat un total de 19 alumnes.

Al setembre s’iniciarà la matrícula per als cursos 2010-2011.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/