Inici » Notícies » Cultura

Exposició Refem fem, metamorfosi de les deixalles

18 de novembre de 2008 No hi ha comentaris

Divendres passat, dia 14 de novembre, a la Seu Universitària de Benissa es va inaugurar l’exposició “REFEM FEM, Metamorfosi de les deixalles” que va congregar un nombrós públic. Entre els assistents es trobaven la Directora de la Seu Universitària, Teresa Morell, el regidor de Medi Ambient, José M. Serna i el batle de Benissa, Juan Bautista Roselló.

Les artistes Mari Carme Casanova, Karin Hauke, Mª José Soler, Consol Font, Vicky Ruíz, Alba López i Rosa Sala, van canviar pinzells i pintures per cristalls, branques o paper i llenços per portes, finestres i palets per a oferir un conjunt variat a primera vista però unit en el concepte. Una ocasió per a reflexionar sobre l’acumulació innecessària d’objectes i la quantitat de fem que generem.

La festa del collage va tindre el seu punt culminant amb l’actuació d’un grup de percussionistes que van fer de poals de fem i caixes de cartró els seus instruments. L’exposició romandrà oberta fins el 28 de novembre en horari de 10.00 a 13.00 i de 17.00 a 21.00.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/