Inici » Notícies » Cultura

Exposició fotogràfica:“Amb una altra òptica”: Una mirada actual amb càmeres d’una altra època

13 de febrer de 2012 No hi ha comentaris
Inauguració de l'Exposició

Inauguració de l'Exposició

Divendres passat va tenir lloc la inauguració de l’exposició fotogràfica “Amb una altra òptica”, amb obres realitzades per Luis Cobo Limiñana, Enrique Pérez Carratalà i Pedro Pernías Peco.

L’exposició compta amb 30 obres realitzades amb 23 càmeres restaurades i en ple funcionament que van ser fabricades entre 1930 i 1950. Són part d’un experiment artístic i tecnològic d’aquests tres fotògrafs i són el resultat de més de tres anys de treball.

L’experiment tecnològic ha consistit a utilitzar càmeres antigues per a captar els originals i els tractaments posteriors de la imatge han sigut digitals.

També es tracta d’un experiment artístic ja que cada fotògraf té visions diferents i trobem des d’elements abstractes, a composicions més treballades, fotografies més clàssiques, etc…

La Regidora de Cultura, Pepa Martí, en la seua intervenció va destacar que les obres no formen un conjunt homogeni, cada artista aporta la seua pròpia visió, però comparteixen la sensibilitat i la passió dels autors, que han sigut capaços de posar-se en el lloc dels fotògrafs de fa més de 50 anys i aconseguir uns resultats absolutament contemporanis.

En finalitzar la visita a l’exposició es va obrir un interessant diàleg entre els assistents i els autors de les fotografies, que van explicar detalladament els seus treballs i van atendre les consultes que se’ls van plantejar.

La col·lecció podrà visitar-se fins al 24 de febrer en la Sala d’Exposicions del Centre Cultural.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/