Inici » Notícies » Cultura

Es presenta el VIIe Ral·li Fotogràfic a Benissa

2 de setembre de 2004 No hi ha comentaris

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Benissa, sota la coordinació de Pedro José Sanz, ha organitzat el VII Ral·li Fotogràfic, on poden participar tots els afeccionats a la fotografia , amb edat superior als 12 anys. Les inscripcions es realitzen en el Casal dels Joves fins el 10 de setembre de 10.30 a 13.30 i hi ha un límit de 25 participants per ordre d’inscripció.

L’organització facilitarà un carret de 24 fotos abans de la sortida, a més d’un sobre indicant les rutes , el temps establert i els llocs per a sopar, dormir, desdejunar i menjar. La ruta començarà el 18 de setembre a les 17.00 hores des de la Plaza Jaime I i el retorn serà el diumenge 19 a les 16.00 hores. Tots els participants en aquesta prova deuran dur el següent equipament: sac de dormir, esterilla o flassada, trípode, flash, llanterna, disparador, gorra, tovallola i protector solar.

Després de la prova el Casal dels Joves organitzarà una exposició amb les fotografies obtingudes en les distintes rutes traçades per a aquest Ral·li.

Les inscripcions es poden fer en el Casal dels Joves fins el dia 10 de setembre

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/