Inici » Notícies » Cultura

Es dóna a conèixer la programació d’activitats per al 9 d’Octubre

28 de setembre de 2007 No hi ha comentaris

El regidor de Cultura, Jaume Ortolà, acompanyat pel regidor de Normalització Lingüística, Xavi Tro, ha presentat la programació d’activitats amb motiu de la celebració del 9 d’Octubre.

Per a obrir pas a la programació, des del dilluns 1 fins al divendres 5 d’octubre, tindrà lloc en els centres educatius del poble contacontes, jocs populars i una cercavila amb dolçaina i tabal pel centre històric. El dia 3 d’octubre es presentaran a les 19.00 en la Seu Universitària les activitats del “Camí” i a les 20.00, en honor a l’obra del Tirant lo Blanc de Joanot Martorell, es donarà començament a la lectura per part de les persones que ho sol·liciten.

Per a continuar amb la setmana d’activitats, el dijous 4 d’octubre a les 20.00 tindrà lloc en el Centre Cultural la presentació literària de les obres guanyadores dels premis “25 d’abril” 2007 i un recital poètic musical, “El llibre de Dénia” de Vicent Andrés Estellés, a càrrec de Miquel Pérez i Tomàs Llopis.

El divendres 5 a les 20.30 s’inaugurarà una exposició de pintura de Josep Ivars en el Centre Cultural i a partir de les 22.00 es representarà l’obra teatral “Tirant i Carmesina”, a càrrec de l’Oracle de l’Est. El dissabte 6 a les 22.00, “Tres fan Ball” actuaran en la plaça Rei Jaume I. A més aquest cap de setmana començarà de nou la programació de cinema municipal amb la projecció de les pel·lícules “Ratatouille” i “La Revolta Permanent” en versió en Català.

El diumenge 7 li tocarà el torn a les partides de pilota valenciana en el trinquet de Benissa a les 16.30 i a les 18.00.

Per a finalitzar la setmana d’activitats el dijous 11 a les 22.00 en la seu universitària es projectarà la pel·lícula “Pau i el seu germà” inclosa en el Cicle “La Finestra Indiscreta” organitzat pel “Col·lectiu Daguerrotip” i la Regidoria de Joventut.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/