Inici » Notícies » Cultura

El diumenge passat va tindre lloc el III Encontre de pintors “Art a la mar”

1 d'octubre de 2014 No hi ha comentaris
Participants a l'Encontre Art a la Mar de Benissa

Participants a l’Encontre Art a la Mar

El diumenge passat, dia 28 de setembre, va tindre lloc el “III Encontre d’Art a la Mar”, organitzat per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Benissa en col·laboració amb l’Associació Art Performance, en què van participar un total de 23 artistes, de totes les edats, que van portar l’art a la costa Benissera.

Aquesta activitat va començar a les 9.00 del matí amb una recepció dels artistes a l’Aula de la Mar i, després aquesta trobada, els participants es van disposar a pintar els quadres. La jornada va acabar a les 14.00 del migdia amb el lliurament de diplomes als participants per part de la regidora de Cultura, Pepa Martí. El mal oratge no va impedir que l’activitat es desenvolupara còmodament, entre l’exterior i l’interior de l’Aula de la Mar.

Una vegada finalitzats els treballs, van quedar exposats al llarg del passeig ecològic, en el tram que va de la cala La Fustera fins l’Aula de la Mar. Aquesta mostra podrà ser visitada fins el 2 de novembre.

Tant la regidora Pepa Martí com la presidenta d’Art Performance, Vicky Ruiz, han destacat la gran participació, notant-se un increment respecte a edicions anteriors i també l’heterogeneïtat el grup, ja que han participat xiquets, joves i adults de totes les edats.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/