Inici » Notícies » Cultura

David Serra presenta el catàleg “Intervencions Plàstiques a la Marina”

13 d'agost de 2004 No hi ha comentaris

El secretari autonòmic de Cultura, David Serra, acompanyat pel batlle de Benissa, Juan Bautista Roselló ha presentat aquest matí el catàleg de “Intervencions plàstiques a la Marina Alta”, que abasta les intervencions artístiques exposades en els municipis de Benissa, Teulada, Xàbia, Dénia i Jesús Pobre.

La Conselleria de Cultura ha estat l’encarregada d’editar 5.200 catàlegs, on podem trobar fotos i comentaris sobre les obres, i que seran distribuïts en els diferents municipis, sales d’art, centres docents, etc. amb la finalitat de difondre aquest tipus d’art que es dóna exclusivament en la nostra comarca.

Sota diferents títols, cada estiu aquests cinc municipis acullen en els seus nucli urbà i espais naturals idees plàstiques donant l’oportunitat a joves artistes d’expressar els seus sentiments i inquietuds.

Benissa, com a municipi pioner amb “l’Espai Trobat”, ha estat l’escenari elegit per a aquesta presentació en la qual també han estat presents alguns artistes, regidors de cultura i membres del Grup De Reüll.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/