Inici » Notícies » Cultura

Concert de Nadal de la Coral Benissenca

18 de desembre de 2014 No hi ha comentaris
La Coral Benissenca

La Coral Benissenca

Dissabte que ve, 20 de desembre, l’Associació “Coral Benissenca” oferirà el seu tradicional Concert de Nadal al Centre d’Art “Taller d’Ivars” de Benissa. Serà a les 20h i amb entrada totalment gratuïta.

El concert d’enguany compta, com és habitual, amb l’acompanyament d’una xicoteta orquestra de cambra, formada en aquesta ocasió per cordes, vents, piano i percussió. En la primera part s’interpretaran peces del repertori barroc alemany de Telemann, Bach, Pachelbel i Buxtehude, a continuació, una obra del compositor contemporani Karl Jenkins, i finalitzarà el concert amb la participació del “Cor de l’Escola Municipal de Música i Dansa Javier Santacreu de Benissa” amb el qual interpretaran una selecció de temes de la pel·lícula “Los Chicos del Coro” i peces del repertori tradicional d’aquestes dates.

La Coral Benissenca està formada en l’actualitat per uns 50 components de diverses nacionalitats, i assaja els dilluns i dijous a la seua seu situada a la planta baixa de l’Escola Municipal de Música (carrer Escoto, 72). Qualsevol persona pot sumar-se a les seues veus sense que per això siguen necessaris coneixements musicals.

L’associació convida a tots els seus seguidors a gaudir d’aquest esdeveniment, amb el qual desitgen felicitar a tots en aquestes festes tan entranyables.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/