Inici » Notícies » Cultura

Benissa torna al Circuit d’art a l’aire lliure de la Marina Alta

11 d'octubre de 2006 No hi ha comentaris

Benissa formarà part de nou del Circuit d’Intervencions Plàstiques a l’aire lliure de la Marina Alta. Així ho va anunciar ahir en roda de premsa la regidora de Cultura, Maria Llopis, que va assegurar que “les converses s’han représ amb el grup De Reüll perquè l’Espai Trobat i l’Espai de Mar tornen a formar part d’aquest projecte cultural de la comarca”.

Aquestes paraules van ser confirmades pel batle, Juan Bautista Roselló, que va assegurar en la seua intervenció “estar satisfet amb aquesta bona notícia ja que l’aposta perquè Benissa forme part de les iniciatives a la Marina és important perquè el circuit estiga coordinat”.

El grup De Reüll va lamentar aquest estiu que un poble pioner en aquest projecte com és Benissa no estiguera present en aquesta edició per “desavinences amb el departament de Cultura de la localitat”.

Contactes

Ara, amb aquesta decisió, Benissa reprén els seus contactes, passa pàgina i en edicions vinents compartirà protagonisme amb altres pobles com Dénia, Jesús Pobre o Xàbia.

Aquest acte també va servir per a presentar el catàleg de l’Espai Trobat i l’Espai de Mar 2006. Llopis va confirmar que el projecte ha estat pagat íntegrament per la Generalitat i està format per un conjunt de fotografies que resumeixen l’edició d’aquest any.

A més s’acompanya d’un disc compacte on es recorda la inauguració i es recrea en imatges, segons la regidora de Cultura, “l’art urbà d’aquest estiu”.

Per la seua banda, Roselló va explicar que aquest llibre és important ja que “en tractar-se d’obres d’art temporals és primordial que hi quede un testimoniatge”.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/