Inici » Notícies » Cultura

Benissa prepara la fira i porrat de Sant Antoni

10 de gener de 2005 No hi ha comentaris

El batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, acompanyat de la regidora de Festes, Raquel Soliveres Fullana, ha presentat aquest matí la programació de la Fira i Porrat de Sant Antoni 2005, que es desenvoluparà del 15 al 30 gener. La inauguració tindrà lloc el dissabte que ve dia 15 a les 18.30 hores, per part de les autoritats, que visitaran diferents exposicions com les del ral·li fotogràfic, vestits de benissera i complements, vehicles nous i maquinària agrícola, etc.

La fira, que concentra la seua programació durant tres caps de setmana principalment, celebrarà la famosa benedicció d’animals, amb motiu de Sant Antoni, diumenge que ve dia 16 a les 13.00 hores. També es realitzaran concursos gastronòmics, que aquest any incorporen com a novetat la “paella d’espinacs i bacallà”, a més de la tradicional “paella”.

La fira ramadera, que atreu molts visitants, canviarà la seua ubicació al Carrer Maria Ibars, en la Pineda de Selva. Per a l’últim cap de setmana, 29 i 30 de gener, es reserva la celebració del mercat medieval, que cada any augmenta el seu èxit.

L’esport és una altra de les activitats en què es centra la Fira i Porrat de Sant Antoni, amb tornejos com l’obert internacional d’escacs, futbol sala, voleibol, pilota valenciana, etc.

La Fira i Porrat de Sant Antoni compta amb la participació de més de 30 associacions del municipi, que col·laboren en moltes de les activitats programades.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/