Inici » Notícies » Cultura

Benissa obri les portes de la XIX Exfilnum

6 de novembre de 2007 No hi ha comentaris

El divendres passat, dia 2 de novembre, va obrir les seues portes la XIX EXFILNUM, exposició filatèlica anual que organitzada per l’Agrupació Filatèlica i Numismàtica de Benissa, se situa en la sala d’exposicions del Casal dels Joves de Benissa. L’exposició que enguany s’ha volgut realitzar amb col·leccions de membres de la pròpia agrupació, serveix d’arrancada a totes les activitats previstes per a l’any vinent per a commemorar el 25 aniversari de la societat filatèlica benissera, i per això en la inauguració les paraules dels ponents van versar sobre aquest aniversari. Així el seu president, Sr. Torres en les seues paraules, va voler felicitar a tots els socis que han fet possible que 25 anys després de la seua constitució seguisquen gaudint del col·leccionisme de segells a Benissa. Igualment va tindre un record per a aquells socis que van fundar la societat i que hui ja no estan entre nosaltres, igual que va enumerar cadascun dels èxits que la filatèlia a Benissa ha anat recollint, especialment en el terreny juvenil.

El batle de Benissa, Sr. Roselló, que va assistir a l’acte juntament amb alguns regidors del consistori, va destacar la importància de les activitats que es desenvolupen des de l’agrupació per a la cultura de Benissa, i va considerar a l’agrupació com una de les més actives amb que compta el municipi.

L’acte va servir a més per a fer lliurament per part de l’agrupació de l’última edició del catàleg de segells FILABO, on alguns elements postals de Benissa han eixit publicats, igual que la juvenil Tatiana Torres, va rebre el premi aconseguit recentment a Portugal.

EXFILNUM 2007, compta amb una sèrie de documents postals emesos per Correus que commemoraran aquests 25 anys i serviran per a engrossir la història postal de Benissa. Un total de 9 col·leccions formen l’exposició que s’ha eixamplit amb la participació de les col·leccions infantils i juvenils dels participants del passat “Taller d’Estiu” i algunes de les col·leccions que recentment van participar a JUVENIA 2007, així com els 5 xiquets participants en el X Memorial Jorge Alemany de Filatèlia Infantil.

Un intens programa d’activitats s’han organitzat per a aquesta setmana que ja van donar començament el dissabte i diumenge passats amb la realització de Tallers de filatèlia i el diumenge una jornada amb un mercat i una subhasta de segells.

Per al cap de setmana vinent, destaca la continuació del taller de filatèlia per al dissabte de matí i ja de vesprada, la xerrada que sobre CLASSE OBERTA, oferirà el calpí Joaquín Vázquez *Boronad. Ja el diumenge com a cloenda de l’exposició es realitzarà un mercat matinal i en finalitzar es lliuraran els diplomes i obsequis a tots els participants.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/