Inici » Notícies » Cultura

Benissa acull una exposició sobre gastronomia a la Marina Alta

10 de febrer de 2006 No hi ha comentaris

Benissa acull fins al 19 de febrer l’exposició gastronòmica “La Marina Alta: Menjars, artesania i productes autòctons”, organitzada per la Mancomunitat Cultural de la Marina Alta (MACMA). L’exposició està composta per 33 panells explicatius, els mateixos que municipis té la comarca.

Cada panell conté informació sobre un dels 33 municipis, en referència als seus atractius turístics i a més s’afegeixen les receptes de diversos menjars tradicionals i una llista de productes típics. Destaquen receptes tan típiques d’aquesta zona com els arrossos amb verdures o llegums, els figatells, les coques, etc.

L’objectiu principal d’aquesta exposició és consolidar la difusió i el coneixement de la gastronomia i els productes típics i artesanals, i, en conseqüència, facilitar el seu consum, i així aconseguir una millor valoració d’aquests valors gastronòmics.

Aquesta exposició recorren a poc a poc els 33 municipis que conformen la comarca, arribant a tots els seus veïns i també a la gent de fora d’aquestes terres. A Benissa es pot visitar de dilluns a divendres d’11 a 13 hores i de 18 a 20.30 hores i els dissabtes de 18 a 20.30 hores, fins al 19 de febrer.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/