Inici » Notícies » Cultura

Arriba la Ferida enverinada

5 de març de 2021 No hi ha comentaris
Ferida

Ferida

‘Verí’ (2021) és el nou treball discogràfic de FERIDA.

Ferida el formen Vicent, Juanvi, Jose i Jaume.

Després d’un primer disc homònim llançat a l’any 2015 i un EP del 2017 titulat ‘Llum Fosca’, la banda de Punk Rock procedent del País Valencià, en contrect de la Marina Alta, amb components de Benissa i Gata de Gorgos, ens presenta ara el disc de la seva confirmació.

‘Verí’ és un àlbum cru i dur, un fidel reflexe dels temps que estem vivint. Gravat baix els comandaments de Rafa Esplugues (On Tracks Estudio), els de la Marina ens ofereixen un bon grapat de contundents cançons plenes de ràbia i frustració. Amb eixe Punk Rock de pinzellades Hardcore i un fons obscur, heretat directament del Post Punk dels anys 80; un estil amb personalitat que de cada vegada tenen més clar i depurat.

Les seues lletres tracten una temàtica decadent, personal, parlen dels dimonis interiors. Plasmen la realitat que estem vivint, les problemàtiques socials i humanes, sense deixar de costat l’amor i l’amistat.

El disc està editat en CD (auto-editat) i en cassette per Encinta Grabaciones de Madrid i Cebolla Rercords de El Vendrell. El disc es pot escoltar a Bandcamp.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/