Inici » Notícies » Cultura

Aquest cap de setmana hi ha funcions de l’Escola Municipal de Teatre i de l’Escola de Teatre Juvenil de Benissa

7 de juny de 2012 No hi ha comentaris
Teatre (foto del flickr d'alancleaver_2000)

Teatre (foto del flickr d'alancleaver_2000)

El regidor de Joventut, Jorge Ivars i la regidora de Cultura, Pepa Martí han fet balanç de les activitats realitzades per l’Escola Municipal de Teatre (EMT). Durant aquest curs s’han desenvolupat dues escoles de teatre, la d’adults, que porta funcionat 4 anys consecutius amb gran èxit i el grup de teatre juvenil, que s’ha creat enguany, gràcies a la iniciativa d’aquestes dues regidories.

Del projecte s’ha encarregat l’associació Xinglot teatre, formada per grans professionals de la comarca, amb experiència des de fa més de 15 anys. Els seus representants són César Monzonis i Rebeca Mut.

A l’EMT han participat 17 alumnes que han assajat tots els dimarts en la sala d’actes del Centre Cultural de 19.30 a 21.30 des del mes d’octubre. A l’escola juvenil han participat 13 alumnes d’edats compreses entre els 10 i 14 anys, els quals han assajat al Casal Jove i al Centre Cultural tots els dimarts de 18.30 a 19.30.

Aquest cap de setmana es podrà comprovar el treball que han realitzat durant tot el curs. Aquest divendres 8 de juny a les 20.30h al Centre Cultural, el grup juvenil representarà l’obra “Nassos, Nassis, Nassos”. L’entrada serà gratuïta. El dissabte, al mateix lloc, li tocarà el torn al grup d’adults, que representarà l’obra “Parlem d’Amor”. Serà a les 22.30h i tindrà un cost de 5 euros.

També cal destacar que han col·laborat en l’activitat de biblioteca infantil “Un fum de contes”, fent-se càrrec de la representació de 4 contes de la col·lecció “Contes de la biblioteca”, tots ells escrits per autors locals. A més, han participat en tallers de maquillatge, antifaços i jocs de la festa del Carnestoltes i van col·laborar amb l’AECC de Benissa en el dia contra el càncer de mama.

Des de les regidories de Joventut i de Cultura es té l’objectiu de continuar amb aquest projecte consolidat per tal d’atendre les necessitats i inquietuds de formació teatral de la població.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/