Inici » Notícies » Cultura

Alumnes de les illes estudiaran a la Seu Universitària

27 d'octubre de 2004 No hi ha comentaris

La Fundació cultural Baleària 4 illes facilitarà l’intercanvi entre alumnes procedents de les illes Balears perquè participen en cursos de la Seu universitària de Benissa. El primer desembarcament es produirà aquesta setmana amb 45 alumnes procedents de Mallorca que participaran en el 1r. Curs de Cultura Popular: “La narrativa oral: rondalles i llegendes en l’imaginari col·lectiu contemporani”.

Promoció turística

Per altra banda, el director de projectes de la Fundació, el professor Josep Vicent Mascarell, va anunciar ahir que dins del projecte de “Retrobament” iniciat per la Fundació entre les illes i la Marina Alta, aquesta setmana es realitzarà una mostra de productes gastronòmics de les illes en l’hotel Les Rotes de Dénia.

Mascarell va destacar que ambdues destinacions turístiques “no només no són competència sinó que són complementàries” i va afegir que el camí de la col·laboració beneficia a ambdós ja que “tot just hi ha diverses hores entre una destinació i l’altra”.

Així mateix, aquesta vesprada l’escriptor Biel Mesquida pronunciarà una conferència en l’hotel Les Rotes a les 20.30 hores sobre la figura de Miquel Costa i Llobera. L’escriptor nascut a Castelló, de pares mallorquins, commemorarà els 150 anys del naixement de Costa i Llobera, un dels poetes mallorquins a meitat camí entre els segles XIX i XX que, juntament amb Jacint Verdaguer, Joan Maragall i Josep Carner, va contribuir a la renovació de la llengua i la poesia catalana moderna.

Font de la notícia: Levante-EMV

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/