Inici » Notícies » Comunicat

Isidor Mollà dóna la majoria al PP

13 d'octubre de 2016 No hi ha comentaris
Isidor Mollà i Juan Bautista Roselló

Isidor Mollà i Juan Bautista Roselló

El ple del dimarts passat a l’Ajuntament de Benissa, va escenificar de forma pública el pacte tàcit entre l’alcalde, Juan Bautista Roselló, i Isidor Mollà, cap de llista de Ciutadans i exalcalde de la població. La d’aquest dimarts era la primera vegada en què es feia de forma pública, però el suport d’Isidor Mollà mitjançant abstencions o alineant el seu vot amb el PP ha sigut constant en les últimes comissions o juntes de govern en què el PP necessitava ajuda per tirar endavant assumptes delicats.

En aquesta ocasió, un dels punts a debatre era si l’Ajuntament de Benissa havia de recórrer la sentència que havien guanyat en primera instància les dues treballadores interines acomiadades a gener del 2015. Com en anteriors ocasions, el PP va aconseguir que el punt tirara endavant amb l’abstenció d’Isidor Mollà.

El regidor de Reiniciem Benissa, Fernando López, va aprofitar per a fer un repàs a la sentència contrària a l’Ajuntament en què el jutge indicava que no quedaven acreditats de cap forma els motius dels acomiadaments. També va qualificar la decisió de recórrer com una decisió unilateral i política que reportaria a la llarga encara més perjudicis econòmics a l’entitat.

Des de Reiniciem Benissa qualifiquen el pacte encobert entre Juan Bautista Roselló i Isidor Mollà, amb quasi 30 anys entre els dos ostentant la batllia, com a poc transparent i subjecte a interessos personalistes.

* Comunicat remés per Reiniciem Benissa.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/