Inici » Notícies » Comunicat

El PP va presentar a l’últim ple mocions sobre el Brèxit, la guàrdia civil i els cítrics valencians

11 de novembre de 2016 No hi ha comentaris

ppEn el ple d’aquest mes de novembre, celebrat aquesta setmana a l’Ajuntament de Benissa, es van aprovar tres mocions que va presentar el Grup Popular Municipal.

a) La primera d’elles, relativa al Brèxit, va ser aprovada per unanimitat. Aquest moció es va presentar amb l’objectiu de defensar els interessos dels residents britànics a Benissa i de la ciutadania espanyola que hi visquen o vulguen desplaçar-se per motius de treball o estudis.

b) La segona moció, en suport a la guàrdia civil, va comptar amb el suport del PP, PSOE, Compromís i Ciutadans i l’abstenció de Reiniciem. Aquesta moció té com a objectiu manifestar el més absolut rebuig i condemna per la brutal agressió soferta per dos membres de la guàrdia civil i les seues parelles a Navarra recentment.

c) Finalment es va aprovar, amb el suport del PP, PSOE, Compromís i Ciutadans i l’abstenció de Reiniciem, una moció relativa a la defensa del sector citrícola valencià, instant el Consell, com a membre de la Delegació d’Espanya davant el Consell de la Unió Europea, a defensar aquest sector.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/