Inici » Notícies » Comunicat

Comunicat del Portaveu del PP, José María Serna

23 de febrer de 2009 No hi ha comentaris

El portaveu de PP, José María Serna, en referència a les declaracions realitzades pel portaveu del PSPV-PSOE, Vicente Cabrera, en referència a la seua participació en el sorteig de la VPO de Beniver manifesta:

– Com qualsevol ciutadà em vaig presentar a aquest sorteig, la meua condició política és temporal i sóc un benisser com qualsevol altre.

– Al sorteig, que va ser davant notari, es van presentar 87 persones per a 40 habitatges, amb la qual cosa, hi havia moltes probabilitats d’optar a un pis.

– Al senyor Cabrera li dic que ell no és el més indicat per a parlar d’ètica ja que en el ple del mes de febrer i en aquests moments de crisi, van presentar una moció sol·licitant una assignació per als grups polítics de 10.800 euros anuals, qüestió que fou rebutjada frontalment pel PP, a pesar que seria el més beneficiat per aquesta assignació.

– Tampoc és ètic, en un ple, alçar-se en l’aprovació d’un PAI per haver sigut assessor en dit PAI, furtant-li la representativitat als seus votants, com va fer el portaveu socialista en dates no molt llunyanes.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/