Inici » Notícies » Comunicat

Comunicat del Partido Popular sobre el macroprojecte dels camps de golf

20 de maig de 2005 No hi ha comentaris

Davant la proposta presentada per l’empresa Benissa Golf SL en data 10 de maig de 2005 per al desenvolupament d’un pla anomenat Benissa Golf i la implantació del qual se situaria en la zona compresa la Ràpita-Vinyent, el Partido Popular de Benissa, informa a la ciutadania de Benissa del següent:

1r Aquesta proposta és simplement una iniciativa privada que s’ha presentat per a la seua tramitació en notaria i no suposa cap dret per a l’empresa que l’ha presentat i per descomptat no pressuposa que vaja a eixir avant o vaja a ser recolzada per l’Ajuntament de Benissa.

2r Aquest pla, després d’un examen crític del mateix, conté un nombre d’habitatges excessiu i una altra sèrie de característiques tècniques que s’aparten d’alguns dels principis del Pla General d’Ordenació Urbana vigent en l’actualitat, i per tant no són acceptables.

3r Som conscients del valor que la zona Ràpita-Vinyent té per al nostre municipi. En l’anterior legislatura el Partido Popular ja va rebutjar rotundament el projecte d’instal·lació d’un abocador comarcal d’escombraries i gràcies a la nostra posició va ser paralitzat. De la mateixa manera i amb la mateixa contundència ens oposarem ara a qualsevol actuació que danye els interessos d’aquesta zona del nostre municipi.

4t Per altra banda, en els anys que duem governant hem demostrat que el diàleg amb els ciutadans i les seues opinions són claus en les nostres actuacions. Hem tingut en compte l’opinió pública, la postura dels altres grups polítics municipals, la de diferents col·lectius ciutadans i especialment la dels propietaris afectats que ens han transmès la seua preocupació i als quals sempre ha protegit el Grup Popular en el govern de l’Ajuntament.

Per tot això, EL PARTIDO POPULAR DE BENISSA I EL NOSTRE BATLE manifesten que NO PROTEGEIXEN AQUEST PROJECTE.

Ens posem a la disposició dels propietaris afectats i dels ciutadans de Benissa per a facilitar-los tota la informació que necessiten en referència a aquest tema.

A Benissa, a 20 de maig del 2005

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/