Inici » Notícies » Comunicat

Comunicat de Jordi Martínez en relació a la notícia apareguda hui en premsa

4 d'abril de 2016 No hi ha comentaris
Jordi Martinez

Jordi Martinez

En relació a la notícia apareguda hui en un mitjà de comunicació, com a regidor del Grup Renovació Democràtica (RED), davant d’aquesta notícia, en termes d’una mínima defensa davant l’opinió púbica, sense perjudici que una vegada s’estudie aquest assumpte pels serveis jurídics del meu partit, s’adopten les mesures legals pertinents davant d’aquesta denúncia completament infundada, formulada per una persona presumiblement no legitimada i la posició de la qual tant davant l’Ajuntament de Benissa com de Teulada és realment qüestionable.

Cal indicar que cap pressió per part d’aquest senyor (ni de cap partit) coartaran la meua llibertat i la meua obligació d’exercir el càrrec de regidor de l’Ajuntament de Teulada.

Em dóna suport la Constitució Espanyola en el dret a votar i participar en les decisions de l’Ajuntament de Teulada, on per cert, el presumpte denunciant, si no m’equivoque, té dos expedients disciplinaris.

No obstant això, estant en democràcia, si hi ha algun motiu fundat que l’haguera induït a prestar aquesta denúncia, allò lògic és que s’haguera dirigit al Sr. Alcalde de Benissa o als tribunals en lloc dels mitjans de comunicació, botant-se les vies procedimentals establertes en l’ordenament jurídic cedint dades personals, volent confondre malintencinadament l’opinió pública ja que no és el mateix retribució que assistència en l’exercici del càrrec de regidor sense cap tipus de dedicació i sempre degudament autoritzat pels meus superiors seguint un procediment establert amb la signatura del meu cap de servei, el regidor d’àrea, la Tècnica de RRHH i el regidor de Personal.

Si indique que exercisc el càrrec de regidor sense retribució és perquè és cert.

Les retribucions només les cobren els regidors que tenen dedicació total o parcial. També omet que existeixen els Permisos retribuïts durant la jornada laboral per als empleats públics per temps necessari per a l’exercici del càrrec de regidor, tal com passa amb alcaldes que presten servei a la Diputació i cobren assistències en els seus ajuntaments o regidors que són professors o mestres i cobren assistències a òrgans de govern.

Aquest desconeixement tan greu per part del suposat denunciant s’ha de considerar mala fe, oportunisme i intenció de danyar la imatge i l’honor en traslladar la denúncia als mitjans de comunicació sense previ coneixement de la seua existència per part de l’interessat.

Aquesta actuació hauria de donar peu a que s’analitze la posició legal del presumpte denunciant a l’Ajuntament de Benissa. Una revisió dels seus expedients, potser, només potser, explicaria millor el veritable motiu de les seues actuacions precipitades i improcedents.

Matisar que sempre he seguit el procediment establert pel decret d’Alcaldia de Benissa de maig de 2012, curiosament en aquesta data el Secretari de l’Ajuntament de Benissa era el mateix que el de l’Ajuntament de Teulada.

Signat: Jordi Martínez Durà.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

https://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/