Inici » Notícies » Successos

Una parella alemanya viu des de fa 16 dies incomunicada a sa casa de la partida Montemar

28 d'octubre de 2007 No hi ha comentaris

Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda al diari LAS PROVINCIAS el 28 d’octubre de 2007:

Una parella alemanya resident a Benissa, a la partida Montemar, mira el cel amb temor per si tornen les pluges, i és que viuen incomunicats des del 12 d’octubre -fa 16 dies- sense poder eixir de sa casa i sense acudir al treball.

A causa de les fortes precipitacions, el camí que porta a sa casa està destrossat i amb grans despreniments que el fan intransitable.

No són els únics afectats, ja que són inquilins d’una casa propietat d’un ancià de 84 anys amb mobilitat reduïda, i alhora veí, que va haver de ser evacuat abans que quedaren completament incomunicats. L’ancià va ser traslladat a València, ciutat on resideix la seua filla.

Christa Zeilmann, la dona afectada, narra amb llàgrimes als ulls i la seua veu tremolosa, el que va ocórrer. “Quan va començar a ploure fort, i després de veure l’estat anímic del nostre veí, vam decidir cridar la seua filla perquè vinguera a per ell. Sols temia que en veure com estava, sense parar de plorar, patira un atac al cor”. Fins al lloc dels fets, es van traslladar amb urgència, una pala retrospectiva frontal, una minipala i una mixta, conduïdes pels membres de Protecció Civil. La Brigada d’Obres de l’Ajuntament també va acudir per a tirar pedres en el camí i que pogueren eixir, però tots els esforços van ser inutils, ja que pels marges solsits, segueix brollant l’aigua sense parar. Ara Christa, espera que arribe demà, perquè encara que l’Ajuntament ha fet tot el possible perquè puguen eixir de les seues cases, tots els intents han estat fallits i vol entrevistar-se amb el batle, Juan Bautista Roselló, per a buscar junts una solució immediata.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/