Inici » Notícies » Successos

Sorprenen uns atracadors quan assaltaven una caixa d’estalvis amb una maça

29 de Setembre de 2010 No hi ha comentaris
Oficina de Ruralcaixa on es va intentar fer l'atracament

Oficina de ruralcaixa

Dos presumptes membres d’una banda organitzada van ser detinguts ahir a Benissa en ser sorpresos quan intentaven atracar una sucursal bancària. Altres dos delinqüents van aconseguir burlar el cèrcol policial i van fugir del municipi, tot i que la policia judicial de la comissaria d’Alacant seguia ahir per la vesprada buscant els sospitosos i tenia previst realitzar un registre en una casa de la Marina Alta on residia almenys un dels assaltants, segons van indicar fonts properes al cas. Els delinqüents que van fugir no van arribar a endur-se diners de l’oficina. Pel que sembla, dos dels quatre atracadors estan reclamats al Regne Units per robatoris violents.

Els detinguts són d’origen britànic i no portaven armes de foc en el moment de ser arrestats, encara que sí que portaven una maça de grans dimensions amb la qual van copejar el cristall blindat de la porta d’una oficina de Ruralcaixa. A més, portaven una pedra de grans dimensions amb la intenció de llançar-la contra el cristall una vegada estiguera badat.

L’assalt frustrat es va produir passades les dos de la vesprada en l’oficina de Ruralcaixa situadaan l’avinguda del País Valencià, la travessia urbana de la N-332. La sucursal estava tancada però els treballadors estaven recarregant amb diners el caixer automàtic que hi ha a l’avantsala de l’oficina. Els assaltants van començar a copejar el cristall amb una maça i en eixe moment es va produir la intervenció de la policia, que seguia la pista als delinqüents des de feia un temps.

Agents de la Unitat de Delinqüència Especialitzada i Violenta (UDEV) de la Brigada Provincial de Policia Judicial de la Comissaria d’Alacant estaven vigilant els sospitosos i es van dirigir cap a ells per capturar-los. Un dels sospitosos va ser capturat immediatament i els altres tres van fugir, encara que un va poder ser arrestat poc després pels voltants. Efectius de la policia local de Benissa i de la guàrdia civil es van personar en el lloc després de ser alertats de l’atracament frustrat. Els detinguts anaven a ser traslladats a la comissaria d’Alacant una vegada concloguera el registre previst.

Font de la notícia: Diario Información

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/