Inici » Notícies » Successos

Rescaten una jove que havia sigut arrossegada per l’onatge a Benissa

18 d'Agost de 2012 No hi ha comentaris
Cala Pinets, lloc on va desaparèixer la jove

Cala Pinets, lloc on va desaparèixer la jove

Efectius de la guàrdia civil i la policia local de Benissa han rescatat aquest divendres una jove que havia desaparegut durant una hora després de ser arrossegada per l’onatge mentre realitzava una modalitat de submarinisme de superfície, anomenada “snorkel”, en la Cala del Pinet de la citada localitat, segons ha informat la Comandància d’Alacant.

El succés s’ha produït prop de les 18.20h d’aquest divendres, quan en un moment donat el grup amb el qual la jove realitzava aquesta activitat va constatar la seua desaparició.

Després d’un avís al número d’emergències 112, al lloc del succés han acudit unitats de la policia local de Benissa, de la guàrdia civil, de Creu Roja, així com embarcacions de Salvament Marítim per a realitzar les tasques de recerca.

Una hora després de la desaparició, a les 19.20h, els efectius allí desplaçats van trobar la jove en aigües de la cala de la Llobella, propera on s’havia produït la desaparició.

El rescat s’ha dut a terme per mar, ja que la jove presentava ferides lleus per tot el cos com a resultat de l’arrossegament que havia exercit l’onatge.

Font de la notícia: Diario Información

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/