Inici » Notícies » Successos

Mor el jove agafat a Benissa per una vaqueta després de nou dies a la UCI

12 de maig de 2015 No hi ha comentaris
Cadafals

Cadafals

El jove de 33 anys que va patir una greu agafada en l’última vaqueta dels bous al carrer de Benissa va morir ahir cap a les 16h després de romandre nou dies ingressat a la UCI de l’hospital comarcal de Dénia. L’agafada va ocórrer el dissabte 2 de maig de matinada. La banya va entrar a la cuixa interna de la cama i va arribar fins la femoral. El jove va perdre molta sang. Quan els sanitaris de la Creu Roja el traslladaven a l’hospital estava conscient, però va perdre el sentit en arribar al centre sanitari. El pronòstic va ser des del principi d’extrema gravetat. El ferit, que era veí de Senija, rebutjava la sang de les transfusions. Els seus veïns, que la setmana passada celebraven les seues festes patronals, sabien per la família que el jove es debatia entre la vida i la mort. No obstant això, cada dia que passava creixia l’esperança que poguera sobreviure. Però, després de nou dies a la UCI, l’home moria ahir.

La defunció va causar gran consternació a Senija i Benissa. El batle del primer municipi, Josep Ivars, va expressar el seu condol i solidaritat a la família. El seu partit, Compromís, va suspendre en senyal de dol l’acte central de la seua campanya electoral, previst per a anit. Mentre, el batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, també va traslladar la seua solidaritat als familiars.

L’agafada va ser una fatalitat. El jove, en veure vindre a la vaqueta, que era ja l’última de les festes de la Puríssima Xiqueta de Benissa i estava a punt d’entrar al corral, es va refugiar en una barrera, però no va poder retrocedir perquè una de les palmera de la plaça l’hi ho impedia. La vaqueta li va donar llavors un colp amb la banya a la cuixa.

Font de la notícia: Levante-EMV

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/