Inici » Notícies » Successos

Les pluges ocasionen desperfectes en carreteres i propietats adjacents a les obres de la variant

9 de juliol de 2009 No hi ha comentaris

Com a conseqüència de les pluges caigudes en les últimes hores, les carreteres, camins i propietats privades adjacents a les obres de la variant de la N-332 al seu pas per Benissa han patit danys importants. Els vials més afectats han sigut les carreteres que uneixen Benissa amb Xaló i amb Pinos a l’àrea del Tossal de Cabrera i la carretera que uneix Benissa amb Senija a la zona compresa entre el Palau Sant Pere i el pont de l’autopista. Les carreteres han quedat pràcticament intransitables a causa dels arrossegaments de terra i aigua procedent dels moviments de terra limítrofs i a les basses d’aigua formades.

El Departament tècnic de l’Ajuntament de Benissa ha informat immediatament la Diputació d’Alacant perquè les seues brigades escometen les tasques de neteja i condicionament d’aquestes vies i amb la direcció tècnica i els responsables de les obres de la variant del Ministeri de Foment perquè prenguen les mesures oportunes per solucionar el problema.

El batle de Benissa en el ple que va tindre lloc anit, va presentar una moció en referència a la suspensió i paralització de les obres de la variant de la N-332, en la qual s’advertia dels riscos que comportava l’abandó de les obres i la necessitat de reprendre-les amb la major urgència possible.

Juan Bta. Roselló ha dit que és fonamental garantir la seguretat a tota l’obra, i especialment en tots aquells trams més conflictius que afecten al trànsit rodat o que puguen provocar accidents. Aquesta situació de risc es podia agreujar sobretot a la tardor i hivern ja que són les estacions més plujoses.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/