Inici » Notícies » Successos

La ràpida intervenció d’un policia local i d’un metge fora de servei permeten mantindre les constants vitals d’un home que havia patit un infart a Benissa

30 de gener de 2018 No hi ha comentaris
Policia local de Benissa

Policia local de Benissa

Diumenge passat va tindre lloc a Benissa una acció de reanimació per part d’un policia local i d’un metge, els dos fora de servei, que va permetre que un home poguera mantindre les constants vitals fins l’arribada dels serveis del SAMU.

Els fets es van iniciar amb l’avís d’una veïna, que va veure un senyor tombat al c/ Sant Pere. El policia local i el metge, que estaven fóra de servei en eixe moment, van acudir i van iniciar les tasques de reanimació a la persona que estava a terra inconscient i sense pols. En el mateix instant es va avisar el 112, moment en què es van personar dos dotacions de la policia local de Benissa que prestaven servei de vigilància a la zona de la Fira i el Mercat Medieval i també efectius del SAMU.

Les maniobres de recuperació van permetre mantindre les constants vitals de l’home fins l’arribada del SAMU, que van confirmar que la persona atesa havia patit un infart, traslladant-lo a l’Hospital de Dénia. Segons fonts coneixedores de l’incident, l’home ha evolucionat favorablement en les últimes hores.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/