Inici » Notícies » Successos

La policia local deté un home pel robatori de cotxes de luxe

14 d'agost de 2006 No hi ha comentaris

Efectius de la policia local de Benissa van detindre ahir un home acusat de formar part d’una banda dedicada al robatori de cotxes de luxe. Els fets van succeir al voltant de les 14.00 hores quan l’arrestat, que havia furtat un vehicle a Teulada, va penetrar en una via sense eixida de Benissa, i va haver de baixar del turisme per a continuar la fugida a peu. Després d’una intensa persecució pels carrers de Benissa, finalment la detenció es va produir al Camí de Canor. Uns altres dos homes, que presumptament formaven amb el primer una banda organitzada, van aconseguir fugir. No obstant això, la policia va aconseguir recuperar els cotxes furtats, un Audi A7 que pertanyia a una parella estrangera que estiueja a Teulada i un Mercedes adquirit en un concessionari d’Oriola. Afortunadament per als seus propietaris, els vehicles no havien patit danys.

Segons fonts pròximes al cas, la detenció va ser possible gràcies a la cooperació entre la policia de Benissa i la de Teulada. I és que minuts abans de l’arrest de l’individu, la patrulla de Benissa havia rebut un avís de la policia teuladina que informava de la fugida d’un home a bord d’un Audi. Probablement va ser el desconeixement dels carrers de Benissa el que va fer que el detingut es ficara en una zona de comerços, de la qual és impossible eixir si no és a peu. En descendir del vehicle i començar a córrer, els agents, més ràpids, ho van tindre més fàcil per a capturar a l’acusat.

De moment la policia no ha facilitat dades sobre la identitat del detingut o la dels seus companys, i únicament se sospita que podria tractar-se de tres homes de nacionalitat marroquina o algeriana. Aquestes fonts van assenyalar que la policia ha intensificat els esforços per a capturar els dos individus fugits.

Font de la notícia: Levante-EMV

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/