Inici » Notícies » Successos

Es mor la xiqueta de dos anys que va caure a la piscina de casa dels seus avis a Xaló

17 de maig de 2011 No hi ha comentaris

L’esperança es va apagar ahir de matinada. La xicoteta Noa, de dos anys i mig d’edat, va morir a l’hospital Clínic de València. Allí l’havien traslladat el dissabte donada la seua gravetat. Hores abans havia caigut accidentalment a la piscina dels seus avis, a Xaló. Els serveis d’emergència havien aconseguit reanimar-la de la parada cardiorespiratòria que va patir. Semblava que havia passat el pitjor. Però no va ser així. A l’hospital Clínic va ingressar en coma i molt greu. Les lesions produïdes per la parada cardiorespiratòria van resultar irreversibles.

La mort de la xiqueta, que a l’octubre havia de complir tres anys, va causar gran consternació a Xaló. Els seus pares són molt coneguts. Sa mare és d’aquest municipi i son pare, de Benissa. Noa era la seua única filla. El pare va haver de ser hospitalitzat el dissabte per un atac d’ansietat. La mare i els avis també estan destrossats. El soterrament de la xiqueta està previst per a aquesta vesprada.

L’esperança havia sogit a Xaló, on es pensava que la xiqueta podria sobreviure. Ahir, la seua defunció va ser un colp per a tots els veïns.

Font de la notícia: Diario Información

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/