Inici » Notícies » Successos

Dos policies de Benissa salven la vida a un home

24 de juliol de 2017 No hi ha comentaris
Policia local

Policia local

Dos agents de la policia local de Benissa van realitzar el cap de setmana passat un excel·lent servei amb un britànic de 70 anys inconscient en un restaurant. Els fets van ocórrer a la Masia de Sant Jaume on els policies, després de rebre una trucada del “112”, van arribar a l’establiment trobant a un anglès, les inicials del qual són D.G.H., veí de Teulada – Moraira, tirat al terra del bany amb seriosos problemes. A simple vista, presentava un rostre morat, amb símptoma d’un possible ofegament. Els agents van comprovar que encara respirava i tenia pols tot i que era feble.

Transcorreguts uns minuts, va deixar de respirar sense que encara hagueren arribat els serveis sanitaris. Els agents van començar llavors a practicar la reanimació cardiopulmonar (RCP) aconseguint que, en primera instància, recuperara el pols, tot i que només uns instants, entrant novament en parada cardiopulmonar, la qual cosa va obligar als policies a reprendre la RCP.

Mentre es realitzaven aquestes tasques de lluita per la vida de la persona perjudicada va arribar al lloc un SAMU medicalitzat, que després d’una primera exploració confirma que aquesta persona, es trobava en parada cardiorrespiratòria. Els agents, en conjunt amb els membres del SAMU, van realitzar les maniobres pròpies per a la reanimació del pacient. Després de diversos minuts de parada respiratòria i en un treball continu per salvar-li la vida, van aconseguir retornar-li el pols i la respiració, encara que de forma molt feble després de més de trenta minuts de treballs.

Després de ser estabilitzat es va procedir al seu trasllat a l’Hospital Comarcal de Dénia, on després d’una primera exploració va ser enviat a l’Hospital de Sant Joan d’Alacant on va ser ingressat en la planta d’hidromecànica. “Cal destacar que gràcies al bon fer els agents i en col·laboració amb els serveis sanitaris del SAMU aquesta persona es troba amb vida fins al moment”, expliquen des de la policia local.

Font de la notícia: Diario Información

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/