Inici » Notícies » Societat

L’arquebisbe de València nomena a José Tomás Sala com a nou rector de Benissa

16 de juliol de 2012 No hi ha comentaris
Juan José Tomás amb Arturo Torró, batle de Gandia, i Pilar Gavilá

Juan José Tomás amb Arturo Torró, batle de Gandia, i Pilar Gavilá

L’arquebisbe de València, monsenyor Carlos Osoro, ha lliurat els nous nomenaments a un total de 12 rectors i a un vicari parroquial, després del rés de l’Ángelus que ha presidit hui al migdia en el Palau Arquebisbal.

Així, a la ciutat de València, ha estat designat José Francisco Castelló Colomer nou rector de Sant Francesc de Borja; Pascual Llopis Sancho, de la de La nostra Senyora del Pilar i Sant Llorenç Màrtir, i Francisco Luis Ramírez Gimeno, de la de Santa Anna.

Igualment, la pedania valenciana de Carpesa tindrà com a nou titular de la parròquia dels Sants Abdó i Senén a Manuel Vicente Olmos Minguet.

Així mateix, a Xàtiva, Juan Antonio Agud Martínez assumirà la parròquia de La nostra Senyora del Carme; a Aldaia, Juan Carlos Alemany Vicens, la de l’Anunciació de La nostra Senyora; i al Perelló, Jesús Manuel Soler Sansabas, la de Sant Pascual Bailón.

Per la seua banda, Vicente Espasa Reduán és el nou rector dels Sants Joans, de Quatretonda, i de Sant Joan Baptista, de Benicolet; Salvador Romero Abuín, de La nostra Senyora de l’Assunció, de Càrcer, Sant Antoni Abad, de Sumacàrcer, i Puríssima Concepció, de Sallent; i Rafael Soler Sanz, dels Sants Desposoris, de Barxeta, El Naixement del Senyor, de Rafelguaraf, i de Sant Josep, de Tossal Nou.

José Tomás Sala, tercer vestit de blanc amb les mans en posició d'oració.

José Tomás Sala, tercer vestit de blanc amb les mans en posició d’oració, el 1994 a Gata

A més, entre els nomenaments de rectors figura el de Pablo Sanz Pons, que assumeix la titularitat de la parròquia dels Sants Reis, de Vilallonga, i el de José Tomás Sala, de la Puríssima Concepció i Sant Pere Apòstol, de Benissa.

També, el prelat ha designat nou vicari parroquial al sacerdot Facundo Chambó Puchades, per a la parròquia Assunció de La nostra Senyora (Col·legiata) de Gandia i al sacerdot Czeslaw Piela, adscrit a la parròquia de La nostra Senyora del Rosari, de València-Cañamelar.

Pel seu interés hem reproduït aquesta notícia apareguda a la web de l’Arquebisbat de València el 9 de juliol de 2012.

Nota d’infobenissa: Al blog del Cronista de Gata de Gorgos indiquen que va ser rector d’eixe poble entre 1994 i 1997.  Segons eixe blog tenia llavors 33 anys, per la qual cosa tendria actualment 51 anys.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/