Inici » Notícies » Societat

Benissa ret homenatge a Mercedes Segura pels seus cent anys

23 de setembre de 2012 No hi ha comentaris
El batle amb Mercedes Segura i la família

El batle amb Mercedes Segura i la família

El 21 de setembre de 2012 va ser un dia molt especial per a Mercedes Segura Soler, ja que des de la Residència Sant Joaquim i Santa Anna , i envoltada de tota la seua família, amics i personal del centre va celebrar els seus cent anys.

Un segle de vida, d’experiències, records i bons moments, als quals sumar la festa que es va preparar des de la direcció de la residència, on viu des de fa temps.

Una celebració que va arrancar al saló d’actes a les 16.30h, i que va compartir amb fills néts i besnéts, tots ells residents a la comarca de la Marina Alta. Sens dubte, la jornada que va viure no l’oblidarà mai aquesta centenària que té cinc fills.

Només accedir a la residència, personal del centre repartia als assistents les invitacions realitzades pels seus companys del taller de manualitats.

A més, la sala d’actes es va decorar per a la celebració d’aquest cent aniversari i allí es van reunir tots, incloses les autoritats locals, amb el batle de Benissa, al capdavant, Juan Bautista Roselló, que ahir també complia anys. A més del rector, Domingo Sabater, i Manolo Cabrera, patró de la Fundació que regeix la residència de Sant Joaquim i Santa Anna.

El moment més emocionant va ser quan es va projectar un vídeo amb imatges de la vida i vivències de Mercedes Segura, i quan se li va lliurar un ramell compost per cent roses roges.

Font de la notícia: Las Provincias

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/