Inici » Notícies » Societat

Benissa rep el nou rector de la parròquia, José Tomás Sala

9 d'octubre de 2012 No hi ha comentaris

Rebuda de José Tomás Sala, nou rector de BenissaBenissa va rebre el diumenge, amb una gran acollida, el nou rector del municipi. La recepció de José Tomás Sala, va tindre lloc a les 18.30h a l’Ajuntament, on l’estaven esperant el batle, Juan Bautista Roselló, els membres de la corporació Municipal, el Guardià del Convent, Jordi Escrivà i nombrosos membres del Consell Pastoral Parroquial.

Després de signar en el llibre d’honor de l’Ajuntament, José Tomás i tota la comitiva van recórrer el carrer Puríssima en direcció a l’església. Durant el trajecte el batle li va mostrar la reconstruïda portalada de l’Església Vella, el monument del Riberer, la Casa de Juan Vives, etc.

A la porta de l’església, centenars de persones l’estaven esperant. Alguns autobusos de feligresos dels diferents municipis on havia desenvolupat la seua tasca pastoral van viatjar fins Benissa (de Gandia, Gata, Balones, Millena, Gorga, etc). A la seua entrada al temple parroquial va rebre alguns elements religiosos que van completar simbòlicament la seua benvinguda.

La missa va començar cap a les 19.00 i es va allargar fins després de les 21.00. José Tomás Sala va estar acompanyat pel vicari episcopal, Jesús Sánchez i per l’arxipreste, Fernando Mañó, així com de nombrosos religiosos de les parròquies dels municipis veïns.

Una emotiva cerimònia que va finalitzar amb les paraules de benvinguda del Guardià del Convent, Fra Jordi Escrivà i del batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, que també va felicitar el nou rector i li va lliurar un detall commemoratiu.

Posteriorment es va convidar els assistents a continuar la celebració a la sala d’actes del centre parroquial, on els feligresos van tindre l’oportunitat de saludar i intercanviar impressions amb José Tomás.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/