Política

Xavi Tro serà el cap de llista del Bloc a les eleccions municipals

Xavi Tro
Xavi Tro

L’Assemblea Local del BLOC de Benissa va triar ahir per unanimitat de tots els seus membres a Francesc Xavier Tro i Molines com el seu candidat a l’alcaldia de l’Ajuntament de Benissa per a les pròximes eleccions municipals del 22 de maig del 2011. Una elecció que respon a l’objectiu de seguir amb el treball i la tasca realitzada durant l’actual legislatura. Des del BLOC de Benissa, es considera que tot i que encara queden molts mesos per a les eleccions, i molts mesos de treball i gestió en les regidories delegades que porta Xavi Tro. Les de cultura, patrimoni històric i normalització lingüística, així com d’oposició en el consistori benisser, es vol fer públic a tota la població, l’aposta per continuar amb la línia de treball que representa el regidor nacionalista.

Per la seua banda, Xavi Tro ha manifestat la seua satisfacció pel suport de l’Assemblea Local. “Per a mi és una satisfacció que els meus companys i companyes confien en la meua persona per a encapçalar la candidatura del valencianisme progressista a Benissa, alhora que una grandíssima responsabilitat que accepte de molt bona gana. Personalment pense que la confiança que pot dipositar la ciutadania benissera en la candidatura del BLOC pot ser molt notable, així és que espere, conjuntament amb la resta del nostre equip, continuem consolidant-nos com la millor opció política pel nostre municipi, per poder així gestionar d’una manera equitativa per a tots, afrontant els problemes, i invertint l’energia i la il·lusió a situar a Benissa, poble en el que crec fermament cal situar en el lloc que es mereix. És a dir, amb el nivell de serveis, activitats i inversions que ens cal i mereixem”.

Xavi Tro ha estat regidor en l’Ajuntament de Benissa en les legislatures 2003-2007 i 2007-2011 on en bona part d’aquesta última ha gestionat les regidories de cultura, patrimoni històric i normalització lingüística. Va participar per primera volta en la candidatura del BLOC de Benissa l’any 1999 i milita en el partit nacionalista des del 2002. Ha sigut i és membre de diferents associacions benisseres de diferent caire (culturals, socials, musicals, festives, esportives, etc.). A punt de complir els 36 anys, és empleat públic de l’Ajuntament de Xàbia, actualment en excedència, on també ha sigut delegat de CCOO, sindicat del que continua afiliat.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?