Política

Xavi Tro, nou membre del Consell Nacional del Bloc

Membres del Bloc de Benissa amb Joan Baldoví, diputat del Bloc al Congrés a Madrid
Membres del Bloc de Benissa amb Joan Baldoví

Amb un auditori ple, amb multitud de militants i simpatitzants dins i fora de la sala Nexus de la Universitat Politècnica de València el Bloc va tancar ahir diumenge el seu VI Congrés Nacional, una trobada que ha demostrat la força, la unitat i el compromís de la formació valencianista per a continuar construint el canvi polític al País Valencià.

Entre aquesta multitud estaven presents els quatre delegats del col·lectiu de Benissa, encapçalats pel seu secretari local Jaume Berenguer, Miquel Pérez, Xavi Tro i Joan Nave, així com altres militants i simpatitzants de l’agrupació benissera que també es van desplaçar al congrés en la vesprada del diumenge. Un congrés en què es va renovar el secretari general, el també síndic de la Coalició Compromís a les Corts Valencianes, Enric Morera i l’executiva nacional que ell encapçalava, sent aquesta la única candidatura que es presentava.

Cal destacar també, que el regidor a l’Ajuntament de Benissa, Xavi Tro, va ser triat en el congrés, membre del Consell Nacional de la formació nacionalista, el màxim òrgan del partit entre congressos.

Un congrés en què els delegats assistents van aprovar per unanimitat algunes propostes de resolució com la que demanava la fi del deute històric, el concert econòmic i una agència tributària pròpia, i la que propugna l’autodeterminació i el dret de decidir, en què s’abonen els processos de Catalunya i d’Escòcia, altra en contra de la pujada de l’IVA sobre la cultura, així com una condemna de les retallades a la sanitat i l’ensenyament públic.

En el seu discurs de cloenda, Morera, va assegurar que el Bloc ix més reforçat i amb l’objectiu de fer un compromís amb la societat per a fer una alternativa positiva per a superar la greu crisi. Al País Valencià, ja ha començat el canvi, que es el que necessitem, no un recanvi, va sentenciar el reelegit secretari general.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?