Política

Un benisser serà el candidat del PSOE a Sant Vicent

Rufino Selva, candidat socialista

“Una de cada dues cases que es facen seran de protecció oficial”

Si guanya les eleccions promet escoltar i tindre en compte els veïns. Protagonitza un còmic que ha ideat per a acostar-se als joves.

Quins són els punts forts del seu programa?

Millorarem la qualitat de vida i apostarem per la participació ciutadana, les polítiques socials, l’habitatge. Un de cada dos habitatges que es facen serà VPO, i crearem un marc global per a decidir com volem que siga Sant Vicent fins al 2020. I per als joves, hi haurà ocupació i formació.

La seua campanya està sent bastant nova…

No es basa en els cops de talonari, treballarem mitjançant el diàleg amb els veïns. Escoltem les seues propostes, de fet n’hem recollit per Internet unes 2.000, i algunes s’han inclòs en el programa.

Què falta i què sobra a Sant Vicent?

Falta desenvolupar els seus potencials, com la universitat, els serveis… Cal afavorir que Sant Vicent es convertisca en una ciutat d’oportunitats, perquè els joves no es vegen limitats per la falta de recursos i serveis. A més, hi ha manques socials, com un centre de majors, participació ciutadana, ajudes…

Per què cal votar-lo a vosté?

Perquè els socialistes complim els nostres compromisos i perquè votar-nos a nosaltres és útil per a aconseguir desplaçar la dreta.

BIOGRAFIA

Va néixer a Benissa, té 37 anys i viu des de fa 27 a Sant Vicent. Està casat, és economista i afiliat al PSOE des de 1987.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?